Over Uniekje


Hoi! Wellicht had je al op de home pagina een klein stukje gelezen over Uniekje. Maar ik vertel je graag wat meer over mijzelf en hoe Uniekje is onstaan!


Ik ben Marjolein en ik ben de eigenaresse van Uniekje! Ik maak het grootste deel van de sieraden zelf met de hand. Daarnaast selecteer ik ook sieraden volgens de laatste trends die natuurlijk ook zijn gemaakt van stainless steel.
Als klein kind ben ik al begonnen met sieraden te maken. In 2012 ben ik ziek geworden en heb ik de diagnose fibromyalgie gekregen. Mocht je niet weten wat het is: dit betekent dat ik dagelijks te kampen heb met pijn in mijn hele lichaam. Gelukkig gaat het nu goed met mij en weet ik er goed mee om te gaan. Gek genoeg doordat ik fibromyalgie heb gekregen, is Uniekje ontstaan omdat ik mijn hobby voor sieraden maken weer hebt opgepakt! Ruim 3 jaar geleden heb ik besloten om van sieraden maken mijn werk te maken omdat ik zo leuk vindt om te doen en dit perfect past bij mijn lichamelijke situatie omdat ik zo mijn eigen tijd kan indelen en daardoor goed naar mijn lichaam kan luisteren. 

Ik heb met alle mogelijke materialen gewerkt zoals sterling zilver, edelstenen en goedkopere materialen maar vanaf het begin is stainless steel toch wel mijn favoriet! Uiteindelijk heb ik besloten om alleen te werken met stainless steel wat je misschien ook wel kent als RVS. 
Dat betekend dat alle sieraden van hoge kwaliteit zijn en erg lang mee gaan. 
Stainless steel is duurzaam, verkleurd niet en vaak is deze geschikt als je een gevoelige huid hebt. 


Ik heb al veel ervaring met het maken van sieraden. Voordat ik mijn eigen website opende, heb ik al veel sieraden mogen maken en verkopen op Etsy. Daar heb ik ondertussen al meer dan 8500 bestellingen mogen ontvangen! Www.uniekje.nl is nog niet heel lang online, dat heb je wellicht wel gezien aan het aantal reviews via Webwinkelkeur. Ik hoop snel dat het er meer mogen worden!

Bedankt voor het lezen voor mijn verhaal en ik hoop dat je wat moois kan vinden wat bij je past!
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op! 

Liefs, 
Marjolein
Owner of Uniekje

 

© 2019 - 2021 Uniekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel