Meest gestelde vragen


1. Mag ik sieraden terugsturen als het toch niet blijkt wat ik ervan had verwacht?
Alle sieraden die speciaal voor jou zijn gemaakt/gepersonaliseerd kunnen helaas niet geretourneerd worden. Alle andere sieraden mag je binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden terugsturen. Bij bestellingen zonder gepersonaliseerde sieraden zit standaard een retourformulier.
Vul deze in en verzend de sieraden het liefste in de envelop waarin je je bestelling hebt ontvangen terug naar:

Uniekje
Bekspringhoek 160
7546CL ENSCHEDE
NEDERLAND

Je krijgt dan je geld zo snel mogelijk terug op je rekening gestort. De sieraden mogen niet zijn gedragen. Indien de bestelling helemaal wordt geretourneerd, zal Uniekje ook de eventuele verzendkosten vergoeden. Kijk voor meer voorwaarden bij: Retourneren
 

2. Wat is de kwaliteit van de sieraden?
Daar hoef je je geen zorgen over te maken! Ik vind kwaliteit super belangrijk, daarom kan je op de website alleen sieraden vinden van stainless steel (RVS). Als je lief voor je sieraden bent en ze goed verzorgd heb je er heel lang plezier van! De sieraden verkleuren niet wat natuurlijk super fijn is!

 

3. Kan ik RVS sieraden dragen als ik allergisch ben voor Nikkel?
Alle oorbellen zijn gemaakt van chirurgisch staal (316L RVS), dat betekend dat ze hypoallergeen zijn en de kans op een allergische reactie zeer klein zijn. Dus deze kun je perfect dragen! 

Alle andere sieraden zijn gemaakt van roestvrijstaal. De meeste mensen kunnen ook erg goed tegen dit materiaal en de kans op een allergisch reactie is klein.

Let op: Heb je een lange tijd geen oorbellen ingehad en zijn je gaatjes een beetje dicht gegroeit? Dan heb je kans dat je oren toch een reactie geven. Dit is normaal omdat je een klein wondje creërt als je je gaatjes doorprikt. Dit is normaal gesproken geen allergische reactie. Doe je oorbellen uit en wacht totdat je oren zijn genezen en probeer het opnieuw. Blijf je toch allergische reacties houden? Neem dan contact op met: info@uniekje.nl


4. Heb ik garantie op sieraden?
Je hebt 6 maanden garantie op alle sieraden na je aankoopdatum. Het gaat dan om sieraden die stuk gegaan zijn en gerepareerd moeten worden en/of er toch wat mis is met de kwaliteit. De garantie valt niet onder sieraden waarmee is gezwommen in chloor zwembaden of door verkeerd gebruik. 

 

5. Hoe verzorg ik mijn sieraden?
Hier vind je de verzorgingstips:
Hoe verzorg ik mijn sieraden?
 

6. Ik heb een sieraad gezien, maar ik wil deze toch net anders hebben, Kan dat?
Bij alle sieraden die ik zelf met de hand heb gemaakt kan ik aanpassen. Sieraden die zijn geselecteerd door Uniekje kunnen alleen in sommige situaties worden aangepast. Dus wil je bijvoorbeeld een armband of ketting met een andere soort ketting of wil je graag weten of je wensen mogelijk zijn? Stuur dan een mail naar info@uniekje.nl!

 

7. Hoe worden de sieraden verpakt?
Alle sieraden worden standaard in een klein zakje met het logo van Uniekje verpakt. 
Je bestelling wordt vervolgens in een bubbel envelop verzonden om je bestelling zo goed mogelijk te beschermen tijdens het verzenden. 

 

8. Kan ik mijn bestelling in laten pakken?
Dat kan! Je kan voor € 2 extra alle sieraden in laten pakken in een luxe cadeaudoosje zoals de foto hieronder. 
Je vind deze optie: HIER9. Kan ik een berichtje aan mijn bestelling toevoegen als het om een cadeautje gaat? 
Ja zeker! Laat bij het bestellen bij ''opmerkingen'' achter dat je graag een persoonlijk bericht wilt toevoegen met de bijbehorende tekst. Je persoonlijk berichtje wordt toegevoegd aan je bestelling op een klein briefje. 

 

10. Wat zijn de levertijden?
Hier vind je de actuele levertijden:
Levertijden & verzendkosten

 

11. Kan ik veilig betalen in de webshop?
Daar hoef je je geen zorgen over te maken! De webshop is beveiligd via een SSL verbinding. Dat houdt in dat de datastroom tussen de webshop en de bezoeker goed beschermd is en niet gelezen kan worden door derden.

 

12. Kan ik ook cadeaubonnen kopen?
Helaas is dit (nog) niet mogelijk.

 

13. Is er ook een fysieke winkel?
Nee, die is er helaas niet! 
Maar maak je geen zorgen, is het sieraad toch niet zoals je had verwacht?
Je kan je bestelling binnen 14 dagen retourneren.* 
*uitgezonderd gepersonaliseerde sieraden. 

 

 

 

© 2019 - 2021 Uniekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel