Retourneren


Het kan wel eens gebeuren dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Heb je je volledige bestelling teruggestuurd en gekozen voor verzending met traceer informatie krijg je ook de  verzendkosten teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn wel voor je eigen rekening.
 
Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na het ontvangen van je retour teruggestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gepersonaliseerde sieraden die speciaal voor jou zijn gemaakt, kunnen NIET geretourneerd worden. 

 


Je bestelling retourneren doe je zo:

​1. Mail naar info@uniekje.nl of gebruik het bijgevoegde formulier bij je bestelling en meld welke producten je wilt retourneren.
Je bent niet verplicht een reden te geven, maar ik hoor graag feedback!

2. Retourneer de sieraden - indien redelijkerwijze mogelijk - in de orginele staat en verpakking. 

3. Verzend de sieraden naar:
Uniekje
Bekspringhoek 160
7546CL ENSCHEDE


Mocht het product beschadigd zijn of is de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te bekijken, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Indien je oorbelen terugstuurd; deze mogen niet gedragen zijn i.v.m. de hygiene.

 

© 2019 - 2021 Uniekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel